AKTIE - Shell Gadus S2 V220 2 vetpatronen

Voorheen: Alvania EP(LF) 2 & Retinax EP 2

TOEPASSINGEN (vervolg)
Shell Gadus S2 V220 wordt aanbevolen voor de smering van machines in de industrie onderhevig aan zware belasting en schokken. Voorbeelden hiervan zijn te vinden in de staalindustrie, de papierindustrie, in steengroeven en in de cementindustrie.

Shell Gadus S2 V220 2 is inzetbaar over een zeer breed temperatuurgebied dat loopt van -20 C tot +100 C (piektemperatuur tot 120 C) voor lagers draaiend op 75% van hun maximum toerental .
Voorbeelden van toepassing in de transportsector zijn: chassissmering, draaipunten, scharnieren, wiellagers, lagers van wisselstroomdynamo�s, waterpompen, kruisen schuifstukken in aandrijfassen, de wielophanging, tandheugels en stuurhuizen, kabeloverbrengingen en stangenstelsels.

EIGENSCHAPPEN
Shell Gadus S2 V220 beschikt over goede antislijtage en 'EP' eigenschappen die het mogelijk maken schokkende en hoge belasting te weerstaan zonder dat de smeerfilm wordt onderbroken, hetgeen een grote levensduur van de er mee gesmeerde componenten verzekert.

Door de goede mechanische stabiliteit van de NLGI 2 uitvoering worden problemen veroorzaakt door het slapper worden van het vet en daardoor het weglekken daarvan uit de lagers voorkomen. Hierdoor wordt een hoge levensduur van de gesmeerde onderdelen verzekert.

Als polyvalent 'EP' vet voor industrie_leen transporttoepassingen behoudt Shell Gadus S2 V220 zijn smerende en tegen corrosie beschermende eigenschappen zelfs in aanwezigheid van water.
Shell Gadus S2 V220 beschikt over verbeterde vloeieigenschappen, waardoor het product zeer goed verpompbaar is in centrale vetsmeersystemen (NLGI 1 en 2 varianten bij gebruikelijke omgevingstemperaturen). De excellente weerstand tegen oxidatie laat de toepassing op hogere temperatuur toe zonder indikking noch vorming van afzettingen in de lagers.

SAMENSTELLING
Shell Gadus S2 V220 is samengesteld uit een lithium-zeep en een ver doorgeraffineerde minerale basisolie waaraan een anti-corrosie-, een anti-slijtage en een loodvrij 'EP'-additief zijn toegevoegd.

Toepassingen:

Selecteer hoeveelheid

Bij een grotere bestelgrootte ontvangt u een lagere prijs! We hanteren de volgende staffels: 360 kilo, 720 kilo en 1.440 kilo. Meer dan 10.000 liter of kilo bestellen? Neem dan contact met ons op.

Aantal Hoeveelheid Verpakking Prijs p/l Subtotaal
4.8Kg
Doos (12 Vetpatronen) 0,00 0,00
totaal
0,00
Betaal veilig en eenvoudig met:

  Log in en zie uw bedrijfsvoordeel | Alle prijzen zijn exclusief BTW