Transmissie GL-5 - Shell Spirax S6 AXME 75W-140

Voorheen: Spirax ASX 75W-140

EIGENSCHAPPEN
Door de relatief lage viscositeit en door de wrijvingsverlagende additieven ontstaat er minder wrijvingsverlies in tandwieloverbrengingen. Het gevolg is een merkbare reductie in bedrijfstemperatuur en tegelijkertijd een verlaging van het brandstofverbruik door verhoging van de efficiency van de overbrenging. Door het multigradekarakter zijn bovendien de karnverliezen bij lage starttemperaturen aanzienlijk lager, waardoor ook in de opwarmfase (die bij aangedreven assen tot 60 minuten kan duren) een lager brandstofverbruik wordt verkregen.
Door gebruik te maken van 'long term' additieven blijven de anti-slijtage eigenschappen over zeer lange tijd behouden. Dit betekent dat, ook bij extreem lange verversingstermijnen, er steeds voldoende bescherming tegen 'pitting', 'vreten' en slijtage aanwezig blijft. Ook verlengt dit uiteindelijk de levensduur van het differentieel. Door gebruik te maken van nieuwe anti-oxidanten wordt een uitzonderlijke weerstand tegen veroudering verkregen. Dit betekent dat niet alleen extreme verversingstermijnen verantwoord mogelijk zijn, maar ook dat afdichtingen en andere in de overbrenging aanwezige elastomeren hun soepelheid behouden en niet door oxidatieproducten worden aangetast. Hierdoor wordt lekkage en olieverlies naar het milieu voorkomen.

SAMENSTELLING
Shell Spirax S6 AXME is volledig synthetisch. Het bestaat uit een combinatie van verschillende basisvloeistoffen en een nieuwe generatie additieven specifiek afgestemd op de toepassing. De additieven hebben in vergelijking met andere hypoidolie_n een laag chloorgehalte. Hierdoor wordt het milieu bij latere afvoer en verwerking ontzien.

O.a. goedgekeurd door:

Selecteer hoeveelheid

Bij een grotere bestelgrootte ontvangt u een lagere prijs! We hanteren de volgende staffels: 360 kilo, 720 kilo en 1.440 kilo. Meer dan 10.000 liter of kilo bestellen? Neem dan contact met ons op.

Aantal Hoeveelheid Verpakking Prijs p/l Subtotaal
209L
Vat 0,00 0,00
totaal
0,00
Betaal veilig en eenvoudig met:

  Log in en zie uw bedrijfsvoordeel | Alle prijzen zijn exclusief BTW